. .
Commerciële Ondersteuning

Forest stopt naast de documentatie ook veel tijd en energie in het verder promoten van de Forest systemen bij belangrijke stakeholders, zoals architecten en opdrachtgevers. Door uiteindelijk voorgeschreven te worden in een bestek biedt voor onze klanten ook voordeel om een opdracht binnen te halen.

Architectenmap

De architectenmap is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Naast alle brochures zijn er ook staaltjes van de verschillende profielen in terug te vinden. Ook is er een USB stick beschikbaar in de vorm van een business kaart waar alle info handzaam digitaal op beschikbaar is.

App 'Forest Doc'

Een handige app waarmee u eenvoudig de wereld achter uw gordijnen kunt verkennen; alle product brochures, installatie handleidingen en nog veel meer is hiermee beschikbaar op uw mobiele toestel, waar u ook bent. Er is nu een nieuwe categorie aan toegevoegd: Architect Information, met daarin alle relevante specifiaties die u nodig kunt hebben bij het indienen van uw projectvoorstel. De App is beschikbaar in de App Store en via Google Play.

Support materiaal

Het belang van marketing wordt begrepen door Forest. Niet alleen wordt er deelgenomen aan Nationale en Internationale beurzen ook is er nauw contact met de vakbladen waarin product nieuws en advertenties worden geplaatst.

Daarnaast is er ook nog verschillend POS materiaal beschikbaar om de systemen in de woning-inrichters te promoten. Dat varieert van tafeldisplays tot showbordjes met staaltjes die aan de muur bevestigd kunnen worden.