New Releases

Zoals u ongetwijfeld weet blijft Forest Group continu innoveren; gedurende het jaar komen wij dan ook regelmatig met nieuwe producten. Of het nu gaat om een nieuwe kleur van een bestaande eindkap of een compleet nieuw ontwikkeld product, op deze pagina vindt u een handig overzicht.

Heeft u suggesties voor nieuwe productoplossingen die we zouden moeten bedenken, stuur ons dan een e-mail naar marketing@forestgroup.com en wie weet staat uw idee hier dan straks ook tussen.

JANUARI 2021

TOOLS
FOREST ROLMAAT

Dit handige meetmiddel heeft een lengte tot maximaal 5 meter, is uitermate stevig en buigt niet door. Doordat de rolmaat voorzien is van een clip die aan een riem te bevestigen is, heeft u hem altijd bij de hand. De meeteenheid is in cm en inches aangegeven.

Artikelnummer:
9900000018 Forest rolmaat 5m incl. riemclip

DECEMBER 2020

VIDEO
VERSTELBARE WAVE VOORLOPER VIDEO

Op ons YouTube kanaal staan een tweetal handige animaties van de nieuwe verstelbare wave voorloper. Zowel voor assemblage als voor installatie. De assemblage animatie legt stap voor stap uit hoe u de verstelbare voorloper en de nieuwe retourpoelie dient te assembleren. De installatie animatie is handig wanneer u een geassembleerde FMS® rail heeft besteld met de verstelbare wave voorloper.

GA NAAR ONZE YOUTUBE PAGINA

DECEMBER 2020

DESIGN GORDIJNRAIL
DS-XL LED DIMMER/ONTVANGER

Met de LED Dimmer kunt u met de Diamond Sense afstandsbediening de gordijnen én geïntegreerde LED-verlichting bedienen.

De LED Dimmer is eenvoudig aan de Shuttle® motor te bevestigen. De LED Dimmer is verkrijgbaar in wit of zwart en werkt met iedere Shuttle motor in combinatie met het DS-XL® LED systeem. De LED Dimmer is ook te gebruiken op een handbediend DS-XL® LED systeem.

Artikelnummer:
5917531470 DS XL LED Dimmer wit
5917536470 DS XL LED Dimmer zwart

OCTOBER 2020

SLIMME GORDIJNBEDIENING
FOREST CONNECT APP

Bedien eenvoudig de gordijnen via de nieuwe Forest Connect-app op uw smartphone of tablet. Daarnaast is de integratie in Third-party apps van o.a. Google en Amazon een fluitje van een cent, evenals de integratie met spraakbesturing van Apple Siri. De nieuwe Wi-Fi dongel is geschikt voor nieuwe of oudere Forest gemotoriseerde gordijnrailsystemen met een Shuttle® S-, L- of M-motor.

Beschikbaar voor Android and iOs.

OKTOBER 2020

SMART HOME VOOR GORDIJNEN
WI-FI DONGLE

Ervaar het optimale bedieningsgemak en haal het meeste uit onze Shuttle®-motor door de Wi-Fi dongel toe te voegen. Bedien eenvoudig de gordijnen via de nieuwe Forest Connect-app op uw smartphone of tablet. Daarnaast is de integratie in Third-party apps van o.a. Google en Amazon een fluitje van een cent, evenals de integratie met spraakbesturing van Apple Siri. De nieuwe Wi-Fi dongel is geschikt voor nieuwe of oudere Forest gemotoriseerde gordijnrailsystemen met een Shuttle® S-, L- of M-motor.

• Geschikt voor Shuttle S/M and L
• Wi-Fi frequentie 2.4GHz
• Bedien de gordijnen met de Forest Connect App
• Forest Connect App is gratis beschikbaar via iOs and Android
• Werkt met Google Home, Amazon Alexa & Siri spraakbediening
• Timers en routines aanmaken is mogelijk
• Bidirectionele communicatie

The Wi-Fi Dongle is beschikbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Artikelnummer:
5201002280 Forest Wi-Fi Dongle wit
5201006280 Forest Wi-Fi Dongle zwart

SEPTEMBER 2020

WAVE CURTAIN TOEPASSING
WAVE RETOUR POELIE VOOR FMS

Speciaal voor de FMS rail is een nieuwe retour poelie met inschuifvlak ontworpen waardoor de waveplooi nu tot het einde van de poelie gelijkmatig doorloopt.

Artikelnummer:
4813001060/6060 Forest Wave Retour poelie gemotoriseerd wit / zwart

SEPTEMBER 2020

WAVE CURTAIN TOEPASSING
3-IN-1 VERSTELBARE MASTER VOORLOPER

Speciaal voor onze gemotoriseerde systemen, FMS®, DS-XL LED® en MRS®, hebben we een in hoogte verstelbare wave-voorloper set ontwikkeld waarmee op locatie de exacte gordijnhoogte bepaald kan worden.

Artikelnummer:
4813001010/6010 Forest Wave verstelbare haak motor, wit en zwart
4813001020/6020 Forest Wave verstelbare haak retour poelie, wit en zwart
4813001030/6030 Forest Wave meenemer enkel pakket, wit en zwart
4813001040/6040 Forest Wave meenemer dubbel pakket, wit en zwart
4813001050/6050 Forest Wave verstelbare master voorloper, wit en zwart

JULI 2020

HOME AUTOMATION VOOR GORDIJNEN
FOREST WIRELESS CONNECTOR

Met deze slimme dongle integreer je je gordijnen eenvoudig in je smart home want datakabels heb je niet meer nodig. Ideaal is voor renovatie / revitalisatie en nieuwbouwprojecten.

• Werkt via draadloze communicatie (433MHz). Geen datakabel nodig;
• Werkt in combinatie met analoge timerschakelaar of via Android of iOS App door middel van smartplug;
• Geschikt voor meerdere gemotoriseerde gordijnsystemen in één ruimte;;
• Versimpelt integratie met domotica systeem;
• Geschikt voor alle gemotoriseerde gordijnsystemen van Forest (ook rol/vouwgordijnen);
• Biedt een draadloze integratie met potentiaalvrije domotica systemen.

Artikelnummer:
5201002270 Forest Wireless Connector

JULI 2020

GEMOTORISEERDE GORDIJNEN
SHUTTLE® ION

De Forest Shuttle® is ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle® iOn is daarmee uitermate geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.

Belangrijkste kenmerken:
• Li-on oplaadbare accu;
• Geschikt voor gordijnen tot 25 kg en 8 meter rail (rechte rail);
• Geschikt voor gordijnrail met 2 bochten in bv. erkersituaties;
• Slechts 2 tot 3 keer opladen per jaar.

Artikelnummer:
5234000000 Shuttle iOn incl.accu white
5234006000 Shuttle iOn incl.accu zwart

MEI 2020

VOUWGORDIJN SYSTEEM
BS MAX

BS Max is een elegant vormgegeven koordbediend vouwgordijnsysteem voorzien van klittenband geschikt voor middelzware en zware gordijnen.

Artikelnummer:
3701001580 BS MAX
3711001014 BS MAX Control Unit 1:4
3711000480 BS MAX Cord Drum
3711000000 BS MAX onzichtbare plafondsteun
3711000001 BS MAX L plafond / wandsteun

MEI 2020

WAVE CURTAIN TOEPASSING
ZWARTE FES TAPE (VOOR WAVEPLOOI)

Naast de Easyflex® eindhaak en het FES®-oog is het FES® band nu ook verkrijgbaar in de bijpassende zwarte kleur.

Artikelnummer:
4810706016 FES Easyflex band zwart dubbele pockets

APRIL 2020

ROEDESYSTEMEN
CRS VLAKKE EINDKAP

28 Mm vlakke eindkap voor ons (rail)roedegamma, zoals CRS® en CRS® Deco.

Artikelnummer:
5816101228-PC Wit-pc
5816103228 Inox-an (RVS)
5816103228-PC Inox-pc (RVS)
5816104228-PC Taupe-pc
5816105228-PC Antraciet-pc
5816106228-PC Zwart-pc
5816109228-PC Antiek-pc

MAART 2020

WAVEPLOOI HULPTOOL
FES HOOK FITTER

Plaats de haken simpel en doeltreffend met deze hulptool in de juiste pocket zonder iedere keer het aantal pockets te hoeven uittellen. Dat scheelt enorm veel tijd en het duizelt uw atelier medewerkers ook niet meer voor de ogen na het tellen van de zoveelste pocket!

Artikelnummer:
9900000017 FES Hook Fitter

MAART 2020

WAVEPLOOI TOEPASSING
EASYFLEX EINDHAAK EN FES OOG IN ZWART

Kleine details maken soms een groot verschil. De Easyflex® eindhaak en het FES®-oog hebben we nu ook in het zwart in ons assortiment opgenomen.

Artikelnummer:
4812806010 Easyflex Eindhaak Nylon zwart
4812006001 FES oog voor gordijnhaak

MAART 2020

WAVEPLOOI TOEPASSING
EASYFLEX VOORLOPER 90° AND KLEINE STIFFNER

90º graden voorloper ontwikkeld icm met een kleine click on stiffner.

De 90º graden voorloper zorgt voor de perfecte waveplooi vanaf het begin. Voor toepassingen waar hardhandig met de gordijnen omgegaan wordt is de stiffner tevens een duurzame oplossing. De stiffner maakt gordijnen namelijk hufterproof en zorgt ervoor dat gordijnen langer mee gaan. Vooral handig voor hotels.

Artikelnummer:
4815001001
Easyflex Stiffner klein ‘Click On’
4815361090 Easyflex Voorloper 90º links voor kleine click on stiffner
4815461090 Easyflex Voorloper 90º rechts voor kleine click on stiffner

MAART 2020

KS INBOUWRAIL
DRAAI EINDSTOP

De opening die je met de ponstang gemaakt hebt dek je volledig af te dekken met de vernuftige draaistop. Naast een perfecte afwerking van het gat is de draaistop geschikt voor verschillende glijders zoals voor wave gordijnen.

Artikelnummer:
1060601000 Draai eindstop wit
1060606000 Draai eindstop zwart

MAART 2020

HULPTOOLS
FOREST PONSTANG

Het vervangen van glijders bij een inbouw gordijnsystemen kan nogal een dingetje zijn. Niet met onze ponstang. Je maakt heel eenvoudig een opening in de inbouwrail waarmee je die glijder die je tekort komt toevoegt of die glijder die teveel is er juist uithaalt.

Artikelnummer:
1060600000 Ponstang

DECEMBER 2019

MULTI SPOREN GORDIJNRAIL
MCS 2/1 SPOOR

Het MCS® 2/1 spoor is uitermate geschikt voor verduisteringsgordijnen. Je creëert namelijk eenvoudig een overlap zodat de kamer volledig lichtdicht is.
Standaard lengte 600cm

Artikelnummer:
5302041600 MCS 2/1 spoor gordijnrail

DECEMBER 2019

BEDIENINGSOPTIES GORDIJN
DESIGN KOORDGEWICHT

Forest introduceert een Design koordgewicht met een strakke en minimalistische look. Dankzij een inkeping in het koordgewicht kan het vouwgordijn in open positie niet zomaar zakken en vice versa. Dat is wat we noemen de Forest finishing touch! Het Design koordgewicht is beschikbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart en weegt 110 gram.

Artikelnummer:
3030701000 Wit
3030703000 Zilver
3030706000 Zwart

OKTOBER 2019

ROEDE GORDIJNRAILS
CRS DECORATIEVE ROEDE DISPLAY

Deze unieke en stijlvolle display toont in één oogopslag de verschillende combinatie- en kleurmogelijkheden van de Forest gordijnroedesystemen inclusief decoratieve eindstukken. De compacte display is een echte eyecatcher op toonbanken en tafels, bijvoorbeeld op beurzen of in uw showroom.

Artikelnummer: